Oamenii care si-au accesat codul spiritual sunt mai evoluati, si-au învatat mai multe din lectiile de viata, au mai multa întelegere de sine si nivele mai înalte de perceptie. Sunt mai întelepti, au un nivel de maturitate, de armonie si de perfectiune în gandirea si actiunile lor. Îsi traiesc vietile încercand sa creeze pace; s-au reconectat la partea divina din ei si traiesc în acord cu ea. Acesti oameni sunt constienti de Legile Universale, care ajuta în cresterea spirituala si care ajuta spiritul sa atinga Nirvana, nemurirea si eliberarea de karma.

Legile universului sunt, într-un fel, un ghid ce ne arata cum sa traim. Legile Universale sunt create sa ne ajute sa ne îndreptam spre perfectiune si sa ne conectam la Inteligenta Universala. Daca actionezi în afara lor îti vei crea dezechilibru si suferinta. Exista multe Legi Universale, dar ma voi focaliza asupra acelora care cred ca sunt mai importante.

1. Legea Karmei: Aceasta este cea mai importanta lege. Menirea acesteia este sa te ajute sa atingi armonia si echilibrul în viaþa. Prin intentiile tale, gandurile, emotiile, cuvintele si faptele tale creezi karma. Pentru a trai în perfecta armonie trebuie sa-ti rezolvi karma. Trebuie sa decizi tu însuti ce trebuie sa înveti pentru a-ti rezolva karma si în ce stadiu e karma ta.

2. Legea Întelepciunii: întelepciunea este a sti ce ai puterea sa schimbi si ce nu. Este a folosi suferinta ta ca pe o cale de a învata despre tine însuti. Vei experimenta mai
putina durere în viata, vei învata lectiile mult mai liniºtit si îti vei preveni si rezolva problemele mai usor, odata ce capeti întelepciune. Cu întelepciune si rabdare orice problema karmica poate fi rezolvata.

3. Legea Evolutiei: Singura cale de a dobandi întelepciune este evolutia spirituala. Cu totii trebuie sa ne ridicam deasupra emotiilor si a ego-ului nostru si sa evoluam în directia sufletului. De obicei, asta se obtine prin multe greseli si esecuri. Daca nu înveti din greselile tale, daca nu
te straduiesti sa pastrezi directia sufletului departe de ego si emotii, vei trai în întuneric si suferintã.

4. Legea Energiei Vibrationale: Suntem cu totii energie care este în continua miscare, iar spiritul, care traieste în noi ca energie, nu moare niciodata. Nimic în univers nu e fix,  totul este în permanenta transformare si  asta  ne include si pe noi cu vietile noastre cu tot.

5. Legea Unitatii: Avem o constiinta si o constienta colectivitate si fiecare dintre noi ne influentam unul de altul. Suntem cu totii parte din marele întreg.

6. Legea Iubirii: Suntem aici pentru a ne iubi unul pe altul, nu pentru a ne urî, nu pentru a ucide. Iubirea este raspunsul la orice întrebare, este cel mai important element al fiecarui proces de vindecare. Oamenii au devenit extrem de confuzi în a sti ce este iubirea – dar nu exista decat o singura iubire adevarata: iubirea neconditionata. Cu iubirea neconditionata te vindeci pe tine si îi vindeci si pe ceilalti.

7. Legea Abundentei: Universul a fost creat astfel încat fiecare sa aiba tot ceea ce are nevoie. Din nenorocire, lacomia a creat nevoi peste masura si a creat un dezechilibru în lume si multi oameni traiesc într-un loc al neajunsurilor, departe de abundenta. Cu totii am fost meniti sa traim într-o stare de abundenta si sa ne bucuram de tot ceea ce ne trebuie, fara limite. Abundenaa nu înseamna numai a avea “lucruri”, înseamna a avea bucurie si fericire si a ajunge sa ne cunoastem pe noi însine si sa ne savuram viata.

8. Legea Ordinii Divine: Exista o ordine divina în univers, un plan divin. Totul este planuit si este sub control divin, chiar daca nu pare asa întotdeauna. Daca traim în ordinea divina, în loc sa ne ghidam dupa legile “fabricate”  de  oameni,  vom  trai  în  abundenaa  divinului. Dumnezeu stie mai bine; ceea ce poate parea o pierdere azi, va fi un castig maine, învata sa spui atunci cand lucrurile nu ies asa cum ti-ai dorit: “Cedeaza si lasa-l pe Dumnezeu”, (un corespondent în limba romana ar putea fi “Faca-se voia Ta Doamne, nu a mea”- n.t). Puneti-va toata încrederea în ordinea divina.

9. Legea Recunostintei: O parte importanta a evolutiei noastre este sa învatam sa fim recunoscatori pentru tot ce avem, un lucru pe care cei mai multi dintre noi nu-l facem. Nu lua orice ca si cum ti s-ar cuveni. Fii recunoscator pentru fiecare lucru minunat, mare sau mic, din viata ta.

10. Legea Armoniei: Universul este menit sa fie în perfecta armonie si pace. Daca nu-l vedem în felul acesta si simtim ca universul este haotic, daca nu-i recunoastem perfectiunea, suntem obligati sa traim într-o stare de frica si sa cauzam marele haos pe care mintile noastre l-au creat. A respecta armonia înnascuta a universului înseamna sa traiesti calauzit de Legile Universale; înseamna sa nu ucizi, sa nu minti, sa nu urasti, sa nu furi, înseamna sa traiesti pe un taram al iubirii si al divinului.

11. Legea Manifestarii: Tot ceea ce gandesti se manifesta în  realitate.  Cu  300 de ani în urma filosoful Descartes spunea:  “Gandesc,  deci  exist”.  Felul în  care gandim creaza realitatea noastra. Gandurile se transforma în fapte, iar faptele noastre devin ceea ce suntem.

12. Legea Detasarii: Suntem aici, pe Pamant, pentru o perioada limitata de timp, asa ca nu ar trebui sa ne atasam prea mult de nici un lucru material sau de o persoana fizica. Atasamentul puternic creaza un dezechilibru energetic si vei trai dupã egoul sau emotiile tale. Singura cale de a ramane în echilibru este a fi în perfecta legatura cu divinul.

13. Legea atitudinii: Chiar daca nu poti controla tot ce ti se întampla, poti controla reactia ta, poti controla atitudinea  ta.  Nimic nu  te  poate  rani  mai  tare  decat propria-ti atitudine negativa. Felul în care te tratezi pe tine si îi tratezi pe ceilalti, precum si situatiile din viata ta
creeaza karma.

14. Legea acceptarii: Orice lucru caruia îi opui rezistenta te face sa suferi. Sa opui rezistenta înseamna frica; acceptarea este armonie, Nu încerca sa schimbi ceea ce nu poti. Caci, adesea, la ce te opui, aceea devii.

15. Legea Dualitatii: Exista doua forte care lucreaza în univers, yin si yang, energia masculina si feminina, si avem nevoie de ambele pentru a trai în armonie. Exista, de asemenea, bine si rau, armonie si haos – exista mereu o tensiune a opuselor. Cheia este sa nu lasi tensiunea sa devina distructiva, sa nu permiti fortelor si tensiunilor negative sa-ti rupa echilibrul.

16. Legea Trinitatii: Fiecare dintre noi suntem zamisliti din trei elemente: trupul, mintea si spiritul. Trupul este controlat de ego; mintea este controlata de intelect; si spiritul este controlat de suflet. Piramida este un exemplu al legii trinitãtii. Are trei varfuri si este simbolul stabilitatii. Cele trei parti ale trinitãtii trebuie sa lucreze la unison si în armonie.

17. Legea Atractiei: Ceea ce esti, aceea vei atrage catre tine. Daca esti negativ, vei atrage mai multa negativitate. Daca te temi de ceva, acel ceva va aparea în viata ta, asa ca, trebuie sa-ti elimini teama. Lectiile pe care trebuie sa le înveti ti se vor înfatisa, le vei atrage. Calea de a atrage binele este sa fii bun. Calea de a atrage iubire, este sa fii iubire.

18. Legea Divinitatii: Fiecare dintre noi avem divinitatea înauntrul nostru. Cand devenim constienti de faptul ca suntem divini, putem începe sa actionam într-un fel care sa reflecte aceasta divinitate.

19. Legea Ciclurilor: Toate vietile noastre sunt alcatuite din diferite cicluri. Cand ai parcurs un ciclu, va începe altul. Un ciclu dureazã îndeobste între 9 ºi 12 ani, si exista 4 sau 5 cicluri majore în viata fiecaruia. Fii constient unde te afli, în care ciclu. Evenimente majore ca mariajul, moartea unui parinte, nasterea unui copil sunt parþi ale ciclurilor si creazã momente de cotiturã întru ajutorarea ta pentru a atinge un nou nivel de constienta.

20. Legea Destinului: Destinul este ceea ce îti este menit sa experimentezi aici; este suma experientelor de viata si a lectiilor pe care le înveti de-a lungul drumului tau. Fiecare dintre noi are destinul sau si trebuie sa si-l îndeplineasca.

21. Legea Dharmei: în hinduism si budism se foloseste cuvantul “dharma” pentru ordinea fundamentala a tuturor lucrurilor. Nu înseamna nimic mai mult decat faptul ca individul  trebuie  sa  se comporte în  acord  cu  Legile Universale, cu ordinea divina. Aceasta este misiunea noastra fundamentala, sa ne aliniem cu divinul. Dharma si karma lucreaza mana în mana. Karma noastra va fi determinata în functie de masura în care traim în concordanta cu dharma.

Cati dintre noi traim în fiecare zi astfel încat gândurile si actiunile noastre sa reflecte purele intentii ale sufletelor noastre? Dumnezeu stie, si vreau sa spun, Dumnezeu chiar stie, ca nici unul dintre noi nu e perfect. Totusi, perfectiunea exista în Lumea Invizibila si este menirea sufletelor noastre sa se straduiasca întru acea perfectiune.

Cand traim strict dupa legile omenesti, suferim. Cand traim calauziti de Legile Universale ne vindecam karma.

 

“Totul este spirit; Universul este mental.”Kybalion.

Sursa: http://www.terapienaturala.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s